Om os

In Vitro A/S er en dansk virksomhed, som siden 1989 har leveret laboratorieudstyr og forbrugsvarer til de danske laboratorier. Siden er vores varekatalog vokset med et udvalg af medicinsk udstyr og forbrugsvarer til hospitaler, institutioner, lægeklinikker, tandlæger og dyrlæger.

Vi udvælger vores sortiment ud fra de behov, vi oplever, at vores kunder har og det gælder også IVUS produktlinjen, som vi står bag. Disse produkter er resultatet af tæt samarbejde med læger og sygeplejersker for at sikre en praktisk og hygiejnisk løsning. 

Alle vores produkter i denne produktlinje er CE- og IVDR-certificeret og opfylder bekendtgørelse 1269 af 12/12 2005 og EU-forordning 2017-746 IVDR.

Vi er stolte af at være ISO-9001, ISO-14001 og ISO-13485 certificeret, hvilket betyder, at vores produkter opfylder de højeste internationale standarder.

Vi tager vores miljømæssige ansvar alvorligt og vi har dedikeret os til så vidt muligt at udvælge producenter og produkter, hvor miljø- og klimabelastningen i produktets livscyklus er forbedret og løbende bliver udviklet i en bæredygtig retning. 

Som en del af vores miljø- og kvalitetspolitik, har vi desuden et stærkt fokus på europæiske producenter. Det handler om at garantere den høje kvalitet, at minimere transport og sørge for leveringssikkerhed

Læs mere om vores kvalitetspolitik // Læs mere om vores miljøpolitik.